Fidesta

Belastingadvies 

uw fiscale vertrouwenspartner

Over Ons

 

Fidesta Belastingadvies behartigt uw belangen met aandacht, respect, vertrouwen en accuratesse. Fidesta streeft ernaar om een langdurige fiscale vertrouwensrelatie met u op te bouwen. Dit is één van de kernwaarden van het bedrijf. Om dit te benadrukken is de bedrijfsnaam zelfs afgeleid van het Latijnse woord "Fides", dat vertrouwen betekent. Zoekt u een klein bedrijf dat uw fiscale belangen op een adequate en persoonlijke wijze behartigt, stop met zoeken en neem contact op met Fidesta Belastingadvies!

 

Fidesta Belastingadvies is gehuisvest te Eindhoven. Het is een klein en dynamisch bedrijf met als focus het fiscaal begeleiden van vermogende particulieren, medische specialisten, startende ondernemers en ouderen/mantelzorgers. Het bedrijf is gestart in mei 2006 en is bewust klein gebleven om de persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen waarborgen die de klanten van Fidesta Belastingadvies erg op prijs stellen.

 

Fidesta Belastingadvies is aangesloten bij een overkoepelende beroepsorganisatie, te weten het Register van Belastingadviseurs (RB). Dit RB lidmaatschap staat garant voor kwalitatieve fiscale dienstverlening en een optimale afstemming op uw persoonlijke en fiscale wensen en behoeften. Bovendien zorgt dit lidmaatschap ervoor dat Fidesta als organisatie up-to-date blijft bij de laatste wijzigingen en ontwikkelingen op fiscaal gebied. Indien noodzakelijk kan ruggespraak worden gehouden met de RB beroepsorganisatie.


Fidesta Belastingadvies is aangesloten bij een fiscale kenniskring van vakgenoten in de regio. In deze fiscale kenniskring kunnen moeilijk toegankelijke casussen worden besproken en kunnen zienswijzen op het specifieke fiscaal onderwerp worden gedeeld. Alles is erop gericht om u als klant structureel een zo goed mogelijk advies te geven.

Fidesta Belastingadvies opereert vaak als intermediar tussen de opdrachtgever, executeurs, notarissen, curatoren, accountants, vermogens- en pensioenbeheerders, de Nederlandse Belastingdienst en andere overheidsinstanties waarbij Fidesta Belastingadvies de belangen van de opdrachtgever behartigt. 

 

De eigenaresse van Fidesta Belastingadvies is N. (Nicole) H.A. Wenmakers-Merlo RB. Ze heeft een rijke theoretische en praktische ervaring op zowel Accountancy als Fiscaal gebied in diverse branches binnen het MKB alsmede in de vermogende particuliere dienstverlening. Door haar ervaring in beide vakgebieden is ze in staat een "brug" te slaan tussen de fiscale en de accountancy wereld.

Opdrachtbevestiging

 

Op basis van een oriënterend gesprek, waarin u uiteenzet wat u van Fidesta Belastingadvies verwacht, wordt in een opdrachtbevestiging vastgelegd welke diensten Fidesta Belastingadvies aan u levert, tegen welke prijs en in welk tijdsbestek. Hierin formuleren we ook wat er van u verwacht wordt om een goede samenwerking te garanderen. Ook vermelden we hierin de geldende betalingsvoorwaarden en leveringsvoorwaarden. Beide partijen tekenen deze opdrachtbevestiging om de samenwerking te bekrachtigen, waarna wordt overgegaan tot uitvoering van de opdracht.

Het maken van een afspraak

 

Via het menu item "Contact" komt u terecht op de contactinformatie pagina van deze website. Hier kunt u alle informatie vinden voor het maken van een oriënterende eerste afspraak. Ook is het op deze pagina mogelijk om een bericht te versturen naar Fidesta Belastingadvies.